Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede

Faculty of Agriculture and Life Sciences

  

Govorilne ure pri red. prof. dr. Franciju Bavcu v ponedeljek 27. 6. in 4.7. odpadejo, nadomestni termin pa bo 7.7. ob 8. uri.  Po tem datumu do sredine avgusta govorilnih ur  zaradi dopusta (razen dodatne objave ali dogovora z diplomanti) ne bo.

V avgustu bo dosegljiv predvidoma 15. 8. in na dan izpita 18.8.  

22.8. govorilnih ur zaradi službene odsotnosti ne bo, bodo pa predvidoma 29.8. in na dan dodatnega izpitnega roka 1.9.

Diplomanti, ki delajo diplomske naloge pa imajo zasebni e-meil in osebno tel. številko s katero me lahko v obdobju odsotnosti kontaktirajo.

Prostor
/predavalnica: 
Ura: Študent: Študijski program:
3 8:00 ŠTUBIČAR ANDREJA ŽIVINOREJA (visokošolski strokovni študijski program 1. stopnje)
3 9:15 BRUNŠEK KRK BOŽENA ZOOTEHNIKA (visokošolski strokovni študijski program)
3 10:00 GERŠAK DUŠAN KMETIJSTVO (magistrski študijski program 2. stopnje)
3 10:45 LEP DANIJEL KMETIJSTVO (univerzitetni študijski program)
3 11:30 KRISTANIČ TOMAŽ ZOOTEHNIKA (visokošolski strokovni študijski program)
4 7:30 KOLMANIČ FRANC FRENKI AGRARNA EKONOMIKA (magistrski študijski program 2. stopnje)
4 8:15 LICARDO DUŠAN AGRONOMIJA - SADJARSTVO IN VINOGRADNIŠTVO (visokošolski strokovni študijski program)
4 9:15 KNEZ TANJA KMETIJSTVO (magistrski študijski program 2. stopnje)
5 9:30 PLOHL ANDREJA AGRONOMIJA - POLJEDELSTVO IN VRTNARSTVO (visokošolski strokovni študijski program)
Prostor / predavalnica: Ura: Študent: Študijski program:
3 8:30 PLAJNŠEK HELENA AGRONOMIJA - OKRASNE RASTLINE, ZELENJAVA IN POLJŠČINE (visokošolski strokovni študijski program 1. stopnje)
3 9:15 MOHORKO FRANJA AGRONOMIJA - POLJEDELSTVO IN VRTNARSTVO (visokošolski strokovni študijski program)
3 10:00 ČERNOGOJ JOŽICA AGRONOMIJA - POLJEDELSTVO IN VRTNARSTVO (visokošolski strokovni študijski program)
3 11:00 PIVEC JANEZ KMETIJSTVO (univerzitetni študijski program)

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand