Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede

Faculty of Agriculture and Life Sciences

  

OBVESTILO

Obveščamo Vas, da bo v petek, 19. 6. 2020, zaradi predvidenega večjega dogodka v prostorih FKBV onemogočeno parkiranje v okolici fakultete.

Ta dan bo parkirišče ob gradu (za rampo in nad gradom) v celoti rezervirano za zunanje udeležence dogodka.

Zaradi velikega števila udeležencev/obiskovalcev, naprošamo, da študentke/študentje ta dan parkirate svoja vozila na spodnjem parkiriščutorej ne na gornjih parkiriščih in ne na robu le-teh ali ob cesti!

Hvala za razumevanje.

Lep pozdrav!

KCeh

Vir: Atletska zveza Slovenije

Kristjan Čeh, študent 2. letnika študijskega programa Agronomija okrasne rastline, zelenjava in poljščine na Fakulteti za kmetijstvo in biosistemske vede Univerze v Mariboru, je kot član Atletskega kluba Ptuj na metalskem mitingu v Domžalah postavil nov državni rekord v metu diska. 

Njegov met je bil dolg 66,29 metra, s čimer je popravil rekord 64,79 metra, ki ga je leta 1999 postavil Igor Primc.

Čehov trener Rajher je v intervjuju dejal: "Tak izjemen športnik ne nastane čez noč, skozi leta se gradi, korak za korakom, z vzponi in padci, ki te ne smejo ustaviti. Ne bi izpostavljal, da Čeha štejejo med največje talente atletike pri nas, je velik up, tu je ob njem še kdo. A dejstvo je, da ima potencial, da naredimo korake naprej''.

Iskrene čestitke Kristjanu za izjemen uspeh!

Spoštovani,

objavljamo IZVEDBENI PROTOKOL VARNOSTNIH UKREPOV OB IZVAJANJU ŠTUDIJSKEGA PROCESA V ČASU EPIDEMIJE COVID-19 NA FKBV UM
Protokol se nanaša na izvedbo vseh oblik študijskega procesa, ki zaradi svoje specifike in v nujnih primerih ne bo potekal na daljavo, kot npr. laboratorijske in terenske vaje, pisni izpiti in drugo.
(Veljaven od 20. maja 2020 do preklica).

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand