Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede

Faculty of Agriculture and Life Sciences

  

Zagovor zaključnega dela, na visokošolskem strokovnem študijskem programu 1. stopnje Agrikultura in okolje, bo potekal 23. 7. 2020 ob 8:00 s pomočjo videokonference z uporabo orodja Microsoft Teams. Zaključno delo z naslovom »POVEČANJE UČINKOVITOSTI ZATIRANJA BOLEZNI IN ŠKODLJIVCEV ČEBULE (A cepa L.) Z UPORABO BIOSTIMULATORJEV« bo zagovarjala Neška Pušnik.

Zagovor zaključnega dela, na univerzitetnem študijskem programu 1. stopnje Agronomija - okrasne rastline, zelenjava in poljščine, bo potekal 23. 7. 2020 ob 9:00 s pomočjo videokonference z uporabo orodja Microsoft Teams. Zaključno delo z naslovom »PRIMERNOST UPORABE KLOROFILMERSKIH ODČITKOV ZA DOGNOJEVANJE KORUZE« bo zagovarjal Blaž Bauman.
OBJAVA


V skladu s Pravilnikom o postopku priprave in zagovora zaključnega dela na študijskih programih prve in druge stopnje Fakultete za kmetijstvo in biosistemske vede Univerze v Mariboru je zagovor zaključnega dela javen, interesenti za ogled zagovora pridobijo kodo za vključitev v videokonferenco na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., (interesenti za ogled zagovora pošljite mail najkasneje do 22. 7. 2020, do 12. ure).

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand