Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede

Faculty of Agriculture and Life Sciences

  

»Študentom 3. letnika MARP sporočamo, da se dobimo v ponedeljek 26.2.2018 ob 9.15 v Rakičanu v predavalnici 5. Z vami bomo prof. dr. Karmen Pažek, gospod Janko Muzek in moja malenkost. Najprej boste prejeli nekaj informacij v zvezi z diplomskimi deli in na to še informacije za opravljanje Strokovnega praktikuma.«
doc. dr. Jernej Prišenk

Spoštovani študentje MARP 3. letnik!
Bliža se opravljanje Strokovnega praktikuma, ki bo potekal takoj v pričetku naslednjega (letnega) semestra. Zato smo preko sistema moodle (https://estudij.um.si/) pripravili elektronsko aplikacijo v kateri boste izbrali prvo in dodatno izbiro.
V primeru dodatnih pojasnil glede postopka izbire se obrnite na kolega Janka Muzeka Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..
K postopku izbire pristopite čim prej!
Dodatno pojasnilo: Ko se bo uvrstil Strokovni praktikum na urnik je prvi dan namenjen predstavitvi opravljanja obveznosti in podajanju navodil z naše strani. Zato se prvi dan dobimo v Rakičanu v predavalnici in ne odhajate na teren!

doc. dr. Jernej Prišenk

Spoštovani študentje 1. letnika študijskega programa MARP 2017/2018!

Kot nosilec predmeta »Študijska praksa oz. Strokovni praktikum« vas obveščam in hkrati prosim, da si v ponedeljek 2.10.2017 in 9.10.2017 uredite prevoz v Hoče na FKBV, kjer boste poslušali in opravljali Izobraževanje iz varstva pri delu (izvajalec: gospod Janko Muzek). Omenjeno morate opraviti saj je pogoj za kasnejše opravljanje Strokovnega praktikuma.

Zgoraj omenjen dogodek imate vnesen tudi v urniku (tako si lahko pogledate pričetek in predviden konec izobraževanja).

S spoštovanjem vas lepo pozdravljam, Doc. dr. Jernej Prišenk


FAKULTETA
ŠTUDIJ
ZA ŠTUDENTE
MEDNARODNO SODEL.
ZA ZAPOSLENE

Website Security Test

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand