AGRA-slo
Obiskovalci portala
Prisotni 29 gostov .
Kontakt
FAKULTETA ZA KMETIJSTVO
IN BIOSISTEMSKE VEDE
Pivola 10, 2311 Hoce

telefon (02) 320 90 00
pismo fkbv@uni-mb.si
fax (02) 616 11 58

Referat: (02) 320 90 19
referat.fkbv@uni-mb.si

Kje smokompas

dav.št. - SI71674705
mat.št. - 5089638
Znanje in tradicija
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Bolonjski študijski programi
I. stopnja
študij po končani srednji ali višji strokovni šoli
II. stopnja
strokovni magisterij
III. stopnja
doktorski študij
Prva stran
- NAVODILA ZA VPISE V VIŠJI LETNIK, PONAVLJANJE LETNIKA IN VPIS V ABSOLVENTSKI STAŽ ZA ŠTUDIJSKO LETO 2014/2015
-
NAVODILA ZA ODDAJO PROŠENJ ZA KOMISIJO ZA ŠTUDIJSKE ZADEVE
-
MERILA ZA PRESOJO PROŠENJ ŠTUDENTOV
-
PROŠNJA ZA KOMISIJO ZA ŠTUDIJSKE ZADEVE - OBRAZEC
-
POGOJI ZA NAPREDOVANJE

OPOZORILO: OB VPISU UPOŠTEVAMO LE OCENE V ELEKTRONSKEM INDEKSU, KI GA LAHKO SPREMLJATE V AIPSu!!!
Preverite opravljene obveznosti v AIPSu ter v kolikor je potrebno, to čim prej uredite!

 

Katedra za ekološko kmetovanje, poljščine, vrtnine in okrasne rastline in Inštitut za kontrolo in certifikacijo, konec avgusta (28.8. in 29.8.2014), v okviru projekta »Health-Care Ne: Zavedanje o trajnostni prehrani«, pod shemo Evropskega teritorialnega sodelovanja Slovenija-Avstrija, organizirata 15. Alpe Jadran Biosimpozij z naslovom »Bio gre v šolo« in podnaslovom »Ekološko kmetijstvo in pomen ekološko pridelane hrane«.

Dogodek je namenjen vsem, ki jih zanima pomen trajnostne prehrane, varovanje okolja, vključevanje ekoloških živil v prehrano občutljivih skupin prebivalcev in javne kuhinje, kakovost ekološke hrane, hkrati pa bo ta nagovarjal zlasti strokovno javnost iz šolstva, saj so bili v okviru projekta narejeni štirje učni moduli o ekološkem kmetijstvu in hrani (Power Point prezentacije in učne naloge), ki jih bodo lahko vključili v izvedbo pedagoškega procesa.

Program simpozija si lahko ogledate v priponki, kjer se nahaja tudi prijavnica. Prijave zbiramo do 25.8.2014 na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Več o samem projektu si lahko pogledate na spletni strani: http://www.bioimpulse.eu/sl/

Vljudno vabljeni!

Biosimpozij2014Prijavnica in program (PDF)

 

 

eu           siat
logoikcumum

 

 

 

STROŠKI ŠTUDIJSKIH OBVEZNOSTI PO PRENEHANJU STATUSA ŠTUDENTA NA UM

 

Članek najdete na: ŠSUM //

Index novice // Stroški študijskih obveznosti po prenehanju statusa študenta na UM

 

Skladno s cenikom storitev Univerze v Mariboru se posameznikom po prenehanju statusa študenta na Univerzi v Mariboru opravljanje določenih manjkajočih študijskih obveznosti zaračuna.

Celoten cenik za tekoče in prihodnje študijsko leto je dostopen TUKAJ. Cenik vsebuje potrjene tarife za vse postavke, ki se lahko študentu na Univerzi v Mariboru zaračunajo, pri čemer izpostavljamo predvsem tiste, ki se dotikajo posameznikov brez statusa študenta:

-    Od študijskega leta 2013/2014 dalje so osebe brez statusa študenta na UM dolžne poravnati pristope k posameznim izpitom. Tarifa za opravljanje izpita v študijskem letu 2014/2015 je za osebe brez statusa 31,30 EUR.
-    Tarifa za komisijski izpit za osebe brez statusa študenta na UM znaša v študijskem letu 2014/2015 78,30 EUR.

S študijskim letom 2014/2015 oziroma s 1. 10. 2014 začne veljati tudi sklep Upravnega odbora Univerze v Mariboru iz leta 2013, ki določa, da so osebe brez statusa študenta na UM dolžne poravnati prispevek za prijavo teme zaključnega dela, ki znaša 78,30 EUR. Kot je razvidno iz cenika gre torej za plačilo prijave teme zaključnega dela, ki ga bodo dolžne poravnati osebe brez statusa študenta na Univerzi v Mariboru, ki bodo temo zaključnega dela prijavljale po 1. 10. 2014. Tisti posamezniki brez statusa študenta na UM, ki bodo oziroma so temo zaključnega dela prijavili pred 1. 10. 2014, tega prispevka ne bodo dolžni poravnati, tudi v primeru, da bodo diplomsko delo zagovarjali po 1. 10. 2014 (ne gre za plačilo zagovora zaključnega dela, ampak za prispevek ob prijavi teme).

Za dodatne informacije se lahko obrnete na referat vaše fakultete, za pomoč pri  reševanju morebitnih težav pa na prodekana za študentska vprašanja vaše fakultete ali nam pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

Opomba:
-   Navedene postavke za dokončanje študijskih obveznosti na Univerzi v Mariboru so dolžne poravnati osebe, ki nimajo statusa študenta na Univerzi v Mariboru; torej tudi tisti posamezniki, ki sicer imajo status študenta, vendar na kateri drugi instituciji.
-    Izjemoma lahko fakulteta posameznika oprosti plačila katere izmed postavk v ceniku; za podrobnejše informacije se lahko obrnete na referat fakultete.

 

RAZPIS DELOVNEGA MESTA V OKVIRU PROGRAMA JAVNIH DEL
Trajanje in obseg dela: od 1. septembra 2014 do 31.12.2014. Polni delovni čas. (Možnost podaljšanja v primeru obnovitve programa). 

 

 
Ostanite povezani s FKBV
Slovenian English French German Spanish
Spoznavni večer 2013
50 let FKBV
Sprejmem piškotke na tej strani.