AGRA-slo
Obiskovalci portala
Prisotni 10 gostov .
Kontakt
FAKULTETA ZA KMETIJSTVO
IN BIOSISTEMSKE VEDE
Pivola 10, 2311 Hoce

telefon (02) 320 90 00
pismo fkbv@uni-mb.si
fax (02) 616 11 58

Referat: (02) 320 90 19
referat.fkbv@uni-mb.si

Kje smokompas

dav.št. - SI71674705
mat.št. - 5089638
Znanje in tradicija
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Bolonjski študijski programi
I. stopnja
študij po končani srednji ali višji strokovni šoli
II. stopnja
strokovni magisterij
III. stopnja
doktorski študij
Prva stran
 Obveščamo vas, da je na spletni strani UM:
http://www.um.si/mednarodno-sodelovanje/erasmusplus/Strani/Strokovno-prakti%c4%8dno-usposabljanje-v-tujini-2014-2015.aspx
objavljen novi razpis za opravljanje strokovnega praktičnega usposabljanja (pripravništva) v tujini Erasmus+ 2014/15.
doc. dr. Tadeja Kraner Šumenjak

 

 

Katedra za ekološko kmetovanje, poljščine, vrtnine in okrasne rastline in Inštitut za kontrolo in certifikacijo, konec avgusta (28.8. in 29.8.2014), v okviru projekta »Health-Care Ne: Zavedanje o trajnostni prehrani«, pod shemo Evropskega teritorialnega sodelovanja Slovenija-Avstrija, organizirata 15. Alpe Jadran Biosimpozij z naslovom »Bio gre v šolo« in podnaslovom »Ekološko kmetijstvo in pomen ekološko pridelane hrane«.

Dogodek je namenjen vsem, ki jih zanima pomen trajnostne prehrane, varovanje okolja, vključevanje ekoloških živil v prehrano občutljivih skupin prebivalcev in javne kuhinje, kakovost ekološke hrane, hkrati pa bo ta nagovarjal zlasti strokovno javnost iz šolstva, saj so bili v okviru projekta narejeni štirje učni moduli o ekološkem kmetijstvu in hrani (Power Point prezentacije in učne naloge), ki jih bodo lahko vključili v izvedbo pedagoškega procesa.

Program simpozija si lahko ogledate v priponki, kjer se nahaja tudi prijavnica. Prijave zbiramo do 25.8.2014 na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Več o samem projektu si lahko pogledate na spletni strani: http://www.bioimpulse.eu/sl/

Vljudno vabljeni!

Biosimpozij2014Prijavnica in program (PDF)

 

 

eu           siat
logoikcumum

 

 

ŠTUDENTE PONOVNO OPOZARJAMO, DA UPORABLJAJTE TER SPREMLJAJTE UNIVERZITETNI ELEKTRONSKI POŠTNI NASLOV, SAJ SE ZA KOMUNICIRANJE IN OBVEŠČANJE UPORABLJAJO LE ŠE TI NASLOVI
( Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. = uporabniško ime za dostop do sistema AIPS)

Do svojega univerzitetnega maila lahko dostopate preko povezave: 
http://mail.student.um.si/.

Več informacij o vaših e-poštnih naslovih si lahko preberete
TUKAJ (UNIVERZITETNA E-POŠTA ZA VSE ŠTUDENTE TER DOSTOP DO BREZŽIČNEGA OMREŽJA)

 

Izšel je: RAZPIS ZA VPIS V PODIPLOMSKE ŠTUDIJSKE PROGRAME V ŠTUDIJSKEM LETU 2014/2015

ROKA ZA PRIJAVO:
1. prijavni rok: od 2. junija 2014 do najkasneje 25. avgusta 2014.
2. prijavni rok:
v kolikor bodo na posameznih študijskih programih ostala prosta vpisna mesta in jih bodo članice razpisale, se lahko kandidati prijavijo v drugem prijavnem roku, in sicer od 17. septembra 2014 do najkasneje 21. septembra 2014.
Podatek o tem, katere izmed članic bodo študijske programe ponudile tudi v drugem prijavnem roku, bo 16. septembra 2014 objavljen na spletnih straneh Univerze v Mariboru.
Ista roka za prijavo veljata tudi za kandidate, ki se vpisujejo po merilih za prehode, za kandidate, ki se želijo prijaviti za vzporedni študij, ter za tujce in Slovence brez slovenskega državljanstva.

INFORMATIVNI DNEVI na Fakulteti za kmetijstvo in biosistemske vede Univerze v Mariboru za 2. in 3. stopnjo, bodo v petek, 13. 6. 2014 ob 16.uri, v predavalnici Auditorium magnum (Pivola 10, Hoče).

VPISNI POGOJI IN DIFERENCIALNI IZPITI

Razpisno besedilo:
Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede UM

PRIJAVA ZA VPIS
Prijava (eVŠ):
Prijava na razpis v podiplomske študijske programe 2014/15
Na razpis za vpis se lahko prijavijo vsi kandidati, ki želijo študirati na podiplomskih študijskih programih Univerze v Mariboru, in sicer ne glede na to, ali so v času oddaje prijave že diplomirali ali ne. Prijavljeni kandidati morajo članici do roka, ki ga določi, posredovati dokazilo o zaključeni predhodni izobrazbi. Diplomiranje ni pogoj za prijavo, je pa pogoj za vpis v študijski program. Kandidatom svetujemo, da oddajo prijavo za vpis, če pričakujejo, da bodo diplomirali pred rokom za vpis v posameznem prijavnem roku.
Prijava po rokih, določenih s tem razpisom, ni mogoča.

 

ROK ZA VPIS je do 30. septembra 2014.

PODROBNEJŠE INFORMACIJE:
- http://www.um.si/studij/podiplomski-studij/Strani/Podiplomski-%C5%A1tudij-v-%C5%A1tudijskem-letu-2014-15.aspx (informativni dnevi članic)
- http://www.um.si/studij/podiplomski-studij/Strani/Razpis-za-vpis-v-podiplomske-%C5%A1tudijske-programe-UM-za-%C5%A1tudijsko-leto-2014-15.aspx (Razpis za vpis v podiplomske študijske programe v študijskem letu 2014/2015)
- http://www.um.si/studij/podiplomski-studij/Strani/2--stopnja.aspx (opisi študijskih programov 2. stopnje),
- http://www.um.si/studij/podiplomski-studij/Strani/3--stopnja.aspx (opisi študijskih programov 3. stopnje),
- http://www.um.si/studij/splosno/Strani/FAQ.aspx (pogosto zastavljena vprašanja).
Za tehnično pomoč je kandidatom na voljo kontaktna služba eVŠ, za vsebinska vprašanja v zvezi z razpisom za vpis pa se kandidati lahko obrnejo na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali na pristojne referate članic Univerze v Mariboru. 

 

 
Ostanite povezani s FKBV
Slovenian English French German Spanish
Spoznavni večer 2013
50 let FKBV
Sprejmem piškotke na tej strani.